Meny

Høgmo premierer Zlatan for landslagsinnsatsen

Per-Mathias Høgmo (t.h.) stemte på Zlatan Ibrahimovic (t.v.) i kåringen av årets spiller som følge av svenskens landslagsprestasjoner. (Foto: Vegard Grøtt, NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Per-Mathias Høgmo rangerte Zlatan Ibrahimovic foran Cristiano Ronaldo i avstemningen om årets fotballspiller i verden på grunn av svenskens landslagsinnsats.

– Jeg gjorde det blant annet ut fra hva de to har gjort på landslaget. Jeg synes Zlatan virkelig har levert på det svenske. Det er der forskjellen mellom dem finnes. Ronaldo er selvsagt en ekstremt god spiller, men har ikke vært like god på landslaget.

Les også:
Zlatan: – Vi skal gjøre det vanskelig for Portugal

Fredag møtes Ronaldos Portugal og Zlatans Sverige i første omspillskamp om en plass i Brasil-VM. Høgmo er usikker på hvem som vinner.

– Det er en åpen kamp. Portugal er litt favoritt på hjemmebane, men Sverige kan godt avslutte med å gå videre. Det handler litt om hvorvidt de får skikk på forsvarsspillet sitt, sier Norges landslagssjef.

Les også:
Høgmo vil ta vare på det norske

Høgmo rangerte Ibrahimovic som nummer en, Ronaldo som nummer to og Lionel Messi som nummer tre.

Alle verdens landslagssjefer og landslagskapteiner er stemmeberettiget i kåringen av årets gullballvinner.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus