Meny

Moa: – Jeg skal spille i Stuttgart

Mohammed Abdellaoue får lite spilletid i Stuttgart, men han er innstilt på å være tålmodig og kjempe seg inn på laget. (Foto: Vegard Grøtt, NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mohammed Abdellaoue sliter fortsatt benken i Stuttgart, men han har slett ikke gitt opp kampen om å slå seg inn i laget.

– Situasjonen min er som den har vært. Det blir ikke så mye spilletid, men det er for tidlig å stresse. Det er bare å stå på for å spille meg inn, sier han til NTB.

– Jeg får gode tilbakemeldinger for det jeg gjør på trening, men det er en annen spiss (Vedad Ibisevic) som gjør sakene sine veldig bra. Han er en av ligaens beste. Likevel er jeg innstilt på å kjempe meg inn. Jeg skal spille der, sier Moa.

Per-Mathias Høgmo følger med på landslagsspissens situasjon i Tyskland.

– Moa er et godt eksempel på de problemene man kan møte i utlandet. I fjor var han ranket på topp i Bundesliga og var veldig attraktiv. Nå har han havnet litt i skyggenes dal, men det er små nyanser. Jeg vil råde ham til å spille seg inn der han er, men hvis han ikke lykkes over tid så bør han komme seg til en klubb der han får spille, sier Høgmo.

– Jeg kommer til å gjøre det jeg føler er riktig for meg, men i øyeblikket stresser jeg altså ikke. Det optimale ville være å spille hver uke, men det er ikke slik, sier Moa.

28-åringen er en av tre spisser i troppen til kampene mot Danmark og Skottland og får trolig sin 30. landskamp fredag kveld. Han har vist fram avslutteregenskapene på trening i Herning.

– Moa har en spisskompetanse i å score mål som er veldig god, sier Høgmo.

– Jeg føler meg bra og trener godt. Det jeg mangler er at jeg ikke spiller kamp hver uke, men kroppen er fin og rask, sier Moa.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus