Meny

Politiet vil ikke grave etter Therese

SAVNET: Ni år gamle Therese Johannessen forsvant sporløst fra sitt hjem på Fjell i Drammen en varm augustdag i 1988. Foto: Privat

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ønsker ikke å fortsette arbeidet med tipseren som hevder Therese Johannessen er gravd ned i Østfold. De vil imidlertid gjøre flere undersøkelser knyttet til det såkalte pakistansporet.

Politiadvokat Jarle Vist i Søndre Buskerud politidistrikt sier til Drammens Tidende at tipset fra bistandsadvokat Fridtjof Feydt om at Therese ble bortført og drept av personer i et pedofilt miljø med tilknytning til Drammen ikke vil bli fulgt opp videre.

Vist sier politiet vil gjøre noen undersøkelser knyttet til en teori om at Therese er kidnappet og bortført til Pakistan. Thereses mor, Inger-Lise Johannessen, utga nettopp en bok der hun skriver at hun tror mest på dette sporet.

Politiet har imidlertid ingen planer om å sende etterforskere til Pakistan.

Ni år gamle Therese Johannessen forsvant sporløst fra Fjell i Drammen 3. juli 1988.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus