Meny

– Messi er nedfor

Pique (t.v) kommenterte Lionel Messis (t.h.) lårskade som setter han av spill i flere kommende Barca-kamper. Foto: Gustau Nacarino / Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona-stjernen Lionel Messi er lei seg over å være satt på sidelinjen med en lårskade i opptil to måneder, sier lagkamerat Gerard Pique.

Pique har selv hatt sin dose med skadetrøbbel i låret, men ifølge 26-åringen er Messis skade av det mer alvorlige slaget.

– Hans situasjon er annerledes. Han har hatt flere skader på rad, og det har kanskje gjort at han har mistet selvtillit. Jeg hadde ikke muskelproblemer slik de Leo har. Bank i bordet, sier Pique til Mundo Deportivo.

– Han føler seg nedfor, men det er normalt. Det er en ordentlig skade. Han kommer til å føle seg bedre for hver dag som går, men akkurat nå er det logisk at han føler seg psykisk sliten, mener Barcelona-forsvareren.

Les også: – Reina var klar for Barca

Messi hinket av banen etter bare 20 minutter under Barcelonas 4-1-seier over Real Betis søndag. Dagen etter bekreftet storklubben at argentineren er ute i seks til åtte uker. Det er hans tredje lårskade denne sesongen.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus