Meny

Denne norske seiersdansen går verden rundt

Foto: YouTube (skjermdump)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hockeyspilleren Adrian Alvarstein Bockelie vil starte en folkebevegelse med dansen sin. Nå får han oppmerksomhet verden over.

Bockelie dro frem seiersdansen sin da Narvik Arctic Eagles vant 8-3 over Viking i en førstedivisjonskamp i helgen. Fra isen underholdt han publikum med en ellevill isdans.

NRK Nordland la videoen ut på sine nettsider mandag, og siden har den fått stor oppmerksomhet hos internasjonale nettsteder.

En versjon som har blitt lastet opp på YouTube har fått over 300.000 visninger, og nettsteder som CBS Sports og Canada.com har skrevet om den.

Canada.com skriver at de ikke har sett lignende dansetrinn siden komiserien «Fresh Prince i Bel-Air».

Selv ville Adrian Alvarsetin Bockelie starte en norsk folkebevegelse med dansen sin, men han innser at proporsjonene har vokst med all oppmerksomheten.

– Planen var å virkelig få denne dansen ut til hele folket i Norge, men så har det gått litt over stokk og stein nå, sier han til NRK.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus