Meny

Vålnes-siktede framstilles for fire nye uker

Til sammen 17 hull ble boret i dette gulvet inne på Vollan gjestestue i det resultatløse søket etter Per Vålnes i oktober. Lensmann Trygve Møllebakken opplyser at likhundene ikke markerte på noen av prøvene som ble tatt opp. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre personene som er siktet for det antatte drapet på Per Vålnes (50), blir onsdag framstilt for fengsling i fire nye uker.

Vålnes ble meldt savnet tre dager etter sin 50-årsdag i fjor. Hans tidligere samboer og to andre er siktet for drap, og blir framstilt for forlenget fengsling i Nord-Troms tingrett onsdag.

De tre siktede har vært varetektsfengslet siden november i fjor.

Til tross for flere omfattende søk, har ikke politiet lyktes med å finne mannen som de tror er drept. I oktober ble det blant annet boret 17 hull i gulvet på Vollan gjestestue, uten at det ble funnet spor etter den savnede mannen.

– De siktede blir framstilt for fengsling i fire nye uker onsdag, sier politiadvokat Morten Hermansen i Troms politidistrikt til NTB.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus