Ny pågripelse i Minde-saken

Tre menn er nå siktet etter at en litauer ble funnet død i sin hage på Minde i Bergen torsdag..
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Tre menn er nå siktet etter at en litauer ble funnet død i sin hage på Minde i Bergen torsdag.. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 39 år gammel mann fra Latvia meldte seg tirsdag for politiet i Bergen. Han er den tredje mannen som er pågrepet etter at en litauer ble funnet død i en hage på Minde sist torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen meldte seg selv på politistasjonen etter lunsj tirsdag, og er avhørt av politiet. Han er siktet for medvirkning til legemsbeskadigelse med døden til følge, skriver Bergens Tidende.

– Vi har fått en forklaring fra ham, så får etterforskningen vise om det sammenfaller med de andre opplysningene vi har, sier politiadvokat Janne Ringset Heltne i Hordaland politidistrikt til avisen.

I løpet av onsdag vil politiet ta stilling til om han skal framstilles for varetektsfengsling. De øvrige to som er pågrepet ble lørdag varetektsfengslet i fire uker, hvorav to av dem i full isolasjon.

Alle er siktet i forbindelse med at en mann fra Litauen ble funnet død i en hage på Minde i Bergen torsdag morgen. Politiet mener at en estisk mann på 41 år stakk litaueren med en saks, og at de andre siktede i saken medvirket til ugjerningen.

41-åringen har sagt til politiet at han handlet i nødverge.