Meny

Tre unge menn slått og ranet i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre 18-åringer ble slått og fraranet penger og mobiltelefon på Røa i Oslo natt til onsdag. Politiet har trappet ned jakten på tre unge mørkhudede menn etter ranet.

Store politistyrker og politihelikopteret ble satt inn i letingen etter de tre gjerningsmennene i området. Ranet skjedde i Røaveien. Politiet ble varslet klokka 2.28.

– Vi fikk melding om at tre unge menn i slutten av tenårene var blitt angrepet bakfra, slått og fraranet en iPhone og penger. Vi var raskt på stedet med tilgjengelige mannskaper og har satt i gang søk etter de tre ransmennene med hundepatrulje og politihelikopteret, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

En av de tre klaget over smerter i hodet og fikk tilsyn av ambulansepersonell på stedet. Gjerningsmennene er beskrevet som mørke i huden og i 18-20-årsalderen. To av dem hadde svarte Canada Goose-jakker, og tredjemann hadde en grønn jakke.

– De tre ble sett løpende i retning gardeleiren på Huseby, sier operasjonslederen.

Søket ble trappet ned en drøy time senere. Krokan opplyser at saken skal etterforskes videre av Majorstua politistasjon.

Ranene føyer seg inn i den lange rekken av ranssaker i hovedstaden den siste tiden. I oktober ble det i gjennomsnitt begått fire ran hver dag.

Så sent som tirsdag kveld ble en ung kvinne frastjålet mobiltelefonen sin på T-banen på Oppsal i Oslo. De to gjerningsmennene ble beskrevet som 15-20 år og fra Midtøsten, er fortsatt på frifot natt til onsdag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus