Meny

Leter etter to gjerningsmenn og ett offer

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store politistyrker søkte tirsdag kveld etter to menn som skal stå bak en voldsepisode på Sola i Rogaland. Kvinnen som trolig ble utsatt for vold, er sporløst borte.

Politiet trodde først at to voldsepisoder hadde en sammenheng. Det ble tirsdag ettermiddag meldt om at de to mennene skulle ha stått bak to voldsepisoder, og at de to ofrene var borte.

– Episodene skjedde like i nærheten av hverandre og på samme tid, så vi trodde først det var samme sak, sier operasjonsleder i Rogaland politidistrikt, Frank Roland til NRK.

Politiet fikk melding om en mann som var skadd, trolig banket opp, i nærheten av Sola Strand hotell. Deretter kom det melding om en kvinne som kom ut av en bil, skadd, og deretter satte seg inn i en bil like bak.

Forsvant i bil

Den skadde kvinnen ble tatt hånd om av en mann i krysset Kleppvegen-Nordsjøvegen.

– Vi er mest bekymret for henne. På et tidspunkt ble hun satt inn i en bil mens de ventet på at politiet skulle ankomme. Før patruljen var på plass, ble bilen, med den skadde kvinnen i, stjålet av de to mennene vi leter etter, sier operasjonslederen til Stavanger Aftenblad.

Bilen ble funnet i nærheten, og politiet tror de to har stukket til skogs ved Solastranden.

Banket opp

Den skadde mannen skal ha blitt banket opp ved Sola ruinkirke. Han stakk fra stedet, men var tirsdag kveld innlagt på Stavanger universitetssjukehus. Politiet opplyser til NRK at han på kvelden ikke var i stand til å bli avhørt.

Vitner skal ha sett to menn kjøre fra stedet i stor fart.

– Det har vært observasjoner fra området om vill kjøring bort fra stedet. Det kan være at de to som vi er på jakt etter, har stjålet en ny tredje bil, sier Føyen.

Politiet tror mennene stjal personbilene på impuls bare for å komme seg vekk. De har kontroll på to av bilene og håper å få mer oversikt over saken når de har pågrepet de to.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus