Meny

Matet måker – måtte flytte

DØMT TIL Å FLYTTE: En kvinne som forstyrret naboene i der hun bor med mating av måker til alle døgnets tider er i Frostating lagmannsrett dømt til å flytte fra borettslaget. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Borettslaget i Verdal så seg til slutt lei av kvinnen som jevnlig matet måkene. Nå har de fått rettens medhold i at kvinnen må flytte.

Så tidlig som halv fem om morgenen kunne kvinnen begynne matingen av strøkets måker. Det skapte så mye støy og skitt i nabolaget at naboene reagerte kraftig.

Til slutt ble hun dømt til å flytte. Nå har Frostating lagmannsrett avvist anken og konkludert med at kvinnen må flytte, melder NRK.

Det skjer etter at det ble sendt inn flere klager til kommunen, fylkeslegen og boligkontoret. Kvinnen ble også anmeldt. På ett tidspunkt – i august i fjor – kunne en nabo telle 73 måker utenfor boligen sin. Da ringte han politiets nødnummer og ba om hjelp.

Kvinnens advokat har forsøkt å få kontakt med kvinnen, men selv ikke da han møtte opp hjemme hos henne fikk han diskutert saken. Dommen er derfor rettskraftig.

Advokaten til Verdal Boligselskap håper nå kvinnen frivillig vil gjøre som retten har sagt og finne seg et nytt sted å bo.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus