Meny

Se den hjemløse mannens ekstreme forvandling

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Over ti millioner har latt seg røre. Se videoen.

I forbindelse med den amerikanske helligdagen Veteran's Day, har en hjelpeorganisasjon for hjemløse lagt ut videoen på YouTube. I den får Jim Wolf (54) en skikkelig overhaling av en innleid stylist, og jammen skjuler det seg ikke en flott kar bak laget med skitt.

Jim har vært uteligger og slitt med alkoholproblemer i flere tiår, etter at han kom hjem fra krigstjeneste. Han er bare én av mange amerikanere som sliter etter livet som soldat, både psykisk og fysisk.

Se også: Hjemløs ga tilbake diamantring

Det er organisasjonen Dégagé Ministries som står bak kampanjen som skal samle inn penger for å hjelpe veteransoldater som har falt uheldig ut i livet.

Kampanjen har imidlertid møtt motstand fra de som mener at man ikke skal utnytte hjemløse for å «lage kunst», skriver den britiske gratisavisen Metro. Da forsvarte produsenten prosjektet ved å si at en «makeover» såklart ikke løser alle Jims problemer, men at dette var første steg på veien.

Les også: Politimann kjøpte sko til en hjemløs

Videoen avslører til slutt at Jim nå har fått et sted å bo, og skal delta på møter i Anonyme Alkoholikere fremover.

Se Jim Wolf bli en ny mann i videoen øverst.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus