Mann pågrepet for bombetrussel i Haugesund

BOMBETRUSSEL. Trusselen var rettet mot en bolig i Dølevegen på Skre, noen kilometer fra Haugesund sentrum. Foto: Google Maps
BOMBETRUSSEL. Trusselen var rettet mot en bolig i Dølevegen på Skre, noen kilometer fra Haugesund sentrum. Foto: Google Maps

Politiet evakuerte beboere to steder etter at en bombetrussel ble ringt inn mot et bolighus på Skre i Karmøy kommune mandag. En mann er pågrepet for å ha framsatt trusselen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bombetrusselen ble ringt inn til Haugaland og Sunnhordland politidistrikt klokka 14.07. Trusselen var rettet mot en bolig i Dølevegen på Skre, noen kilometer fra Haugesund sentrum.

Det ble ikke gjort noen funn i huset, men en ny evakuering ble senere på ettermiddagen satt i gang da politiet gikk til aksjon mot en adresse i Haugesund for å pågripe mannen som framsatte trusselen.

Ifølge politiet foregikk pågripelsen uten dramatikk.

– Den mistenkte har opplyst til politiet at det var han som ringte inn bombetrusselen, skriver stabssjef Edgar Mannes i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt i en pressemelding.

Den pågrepne mannen beskrives som en kjenning av politiet.

– Hva som er motivet bak handlingen og relasjonene mellom de involverte, vil en arbeide med å få avdekket gjennom den videre etterforskningen av saken, opplyser Mannes.

Det er ikke kommet trusler mot andre adresser enn boligen på Skre. Politiet har vært i kontakt med personen som trusselen var rettet mot.

Væpnet politi rykket ut til boligen, og politiet evakuerte også andre boliger i nærområdet.


Vis større kart

Personvernpolicy