Vil grave etter Thereses levninger i helgen

Therese ble meldt savnet fra sitt hjem på Fjell i Drammen søndag 3. juli 1988. Foto: Scanpix
Therese ble meldt savnet fra sitt hjem på Fjell i Drammen søndag 3. juli 1988. Foto: Scanpix

En person hevder å vite hvor den savnede niåringen Therese Johannessen ligger begravet. Allerede til helgen skal det graves for å se om det stemmer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bistandsadvokat Fridtjof Feydt håper nå mysteriet om hva som skjedde med Therese Johannessen kan bli løst, skriver Drammens Tidende.

Avisen skriver at en person tok kontakt med Feydt for noen uker siden. Personen fortalte om en barndom i et pedofilt miljø og fortalte videre om en jente for 25 år siden som skulle hete Therese. Jenta var rundt ni år og lignet på Therese. Ifølge tipseren skal Therese ha blitt bortført og drept. Tipseren hevder å vite hvor levningene er nedgravd og er villig til å vise advokaten dette.

Feydt skal sammen med privatetterforsker Finn Abrahamsen sjekke om tipset stemmer i løpet av helgen.

– Dette er et tips som kan kontrolleres og dette vil vi få hundre prosent klarhet i i løpet av helgen, sier Feydt. Han er bistandsadvokat for moren til Therese.

Politiet har kjent til tipset i fire uker, men har ikke snakket med tipseren. Politiet har også fått opplyst hvor levningene skal være nedgravd. De opplyser til Drammens Tidende at dette tidligst kan skje i neste uke.

Feydt sier at han forventer at politiet stiller opp i helgen, og blir med på å undersøke om det ligger nedgravde levninger der tipseren sier.

Therese ble meldt savnet fra sitt hjem på Fjell i Drammen søndag 3. juli 1988. Saken ble foreldet i sommer da det var gått 25 år siden forsvinningen.

Personvernpolicy