Ti dager togstans for ombygging på Ski stasjon

Østfoldbanen blir helt eller delvis stengt ved Ski stasjon i ti dager i forbindelse med at det bygges ny «togparkering» ved stasjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når det er ferdig, skal hensettingsområdet på Ski få plass til åtte lokaltogsett. Arbeidet som er planlagt til månedsskiftet november-desember skulle egentlig vært gjennomført i sommer, men ble for omfattende, skriver Moss Avis. Dermed blir det en ny runde med buss for tog for de reisende mellom hovedstaden og Østfold.

– Vi har derfor god trygghet for at vi denne gangen rekker å fullføre arbeidene innenfor den fastsatte perioden, sier prosjektleder Frank Kobbhaug i Jernbaneverket.

Ski stasjon stenger natt til lørdag 23. november og åpner for normal trafikk igjen 2. desember. I mellomtiden vil noe av trafikken til og fra stasjonen gå på skinner, mens en del reisende altså må belage seg på å ta buss.

Personvernpolicy