Kvinne alvorlig skadd etter mishandling på Hitra

En kvinne i 40-årene er alvorlig skadd som følge av grov mishandling i en bolig på Hitra lørdag. En mann i 50-årene er pågrepet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ambulansepersonell som kom til stedet, som varslet politiet om hendelsen ved 17-tiden lørdag ettermiddag, skriver Adresseavisen.

– Den mistenkte ble pågrepet i boligen hvor mishandlingen skal ha funnet sted like før klokken 18. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Mannen var beruset da han ble pågrepet, forteller operasjonsleder Tor Mauseth i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Kvinnen ble brakt i luftambulanse til St. Olavs hospital. Tilstanden hennes er alvorlig, men ikke livstruende. Det skal ikke ha vært benyttet noe redskap under mishandlingen.

Etter hva Adresseavisen forstår skal kvinnen som ble mishandlet, og den mistenkte mannen ha et forhold, men de skal ikke bo sammen.

Den pågrepne mannen er har tidligere vært innblandet i voldssaker, ifølge politiet.

– Den pågrepne sitter i arrest på politihuset i Trondheim og vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Mauseth.

Hendelsesforløpet er uklart, men politiet regner med at mer vil bli klart når avhørene er gjennomført. Det vil skje i løpet av søndagen.

Krimvaktleder Randi Småland opplyser til avisen at politiet søndag morgen har sendt etterforskere fra Trondheim til Hitra for å gjøre undersøkelser på åstedet.

Personvernpolicy