Stord-drapet: Treåring begraves tirsdag

Blomster ved huset på Sagvåg på Stord der en treåring ble drept av fosterbroren på 13 år. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Blomster ved huset på Sagvåg på Stord der en treåring ble drept av fosterbroren på 13 år. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Treåringen som ble stukket i hjel på Stord, begraves førstkommende tirsdag. Fortsatt gjenstår ett avhør av den 13-årige fosterbroren som drepte gutten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Treåringen begraves fra Nygård kirke i Bergen, skriver Bergens Tidende.

Det er bestemt at utredningen av 13-åringen skal fortsette på ubestemt tid.

Både politiet og fagfolkene som har tatt hånd om 13-åringen, har vært opptatt av å finne ut motivet for handlingen. Etter avhør og samtaler med gutten, familien og omgangskrets har politiet fått et ganske godt bilde av det som skjedde. Men på et møte denne uka ble det bestemt at man ikke går ut med nærmere opplysninger om motivet eller flere detaljer om selve drapet.

– Barnevernet og BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk klinikk) henstilte om at vi ikke går ut med flere opplysninger om dette, da det kan være problematisk fordi gutten skal tilbakeføres til samfunnet. Vi vil følge den henstillingen, uttalte lensmann Bernt Norvalls på Stord til NTB torsdag.

Obduksjonsrapporten konkluderte med at treåringen ble drept av slag mot hodet og stikk i kroppen.

Personvernpolicy