Mange drept av bilbomber i Bagdad

Over 330 personer er drept i angrep i Irak i løpet av drøye to uker. Mange av ofrene har vært sivile sjiamuslimer. Bildet er tatt i Mussayab sør for Bagdad etter at en moské ble ødelagt i et selvmordsangrep 30. september. Minst 40 mennesker ble drept. Foto: Alaa Al-Marjani / Reuters / NTB scanpix
Over 330 personer er drept i angrep i Irak i løpet av drøye to uker. Mange av ofrene har vært sivile sjiamuslimer. Bildet er tatt i Mussayab sør for Bagdad etter at en moské ble ødelagt i et selvmordsangrep 30. september. Minst 40 mennesker ble drept. Foto: Alaa Al-Marjani / Reuters / NTB scanpix

Minst 24 personer er drept i flere bilbombeeksplosjoner i Bagdad, opplyser helsepersonell.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I alt skal det ha vært sju bilbomber i både sentrale deler og utkanten av Bagdad, ifølge kildene.

Tidligere torsdag sprengte en selvmordsbomber en lastebil i luften nord i Irak og drepte minst 15 mennesker, hvorav 7 barn.

Personvernpolicy