Laveste tilskuertall på 21 år

Det islandske landslaget jubler foran de fremmøtte islendingene på Ullevaal Stadion tirsdag. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Det islandske landslaget jubler foran de fremmøtte islendingene på Ullevaal Stadion tirsdag. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Kun 6.796 møtte opp på Ullevaal stadion for å se Norge avslutte VM-kvalifiseringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette er det laveste tilskuertallet på Ullevaal Stadion i en kvalikkamp siden 1992. Den gang var det San Marino som møtte opp på landslagsstadion sammen med 6.511 tilskuere.

– Vi skaper altfor lite målsjanser i forhold til spill. Det er for lite bevegelse i boks og kommer for lite rundt. Etter hvert legger Island seg lavt og vi blir fantasiløse, sier Per-Mathias Høgmo til TV 2.

Les også: Island til playoff etter uavgjort på Ullevaall

Islendingene sikret en playoff-plass med uavgjort på Ullevaal, noe som skapte stor glede for de omlag tusen som hadde møtt opp før å støtte Island på norsk jord.

- Det var vel de færreste (som hadde trodd Island skulle gå til playoff). Men om det var noen som skulle gå dit på bekostning av oss, var det artig at det ble Island. Det blir sikkert stor fest i Reykjavik nå, sier Tom Høgli til VGTV.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus