Jogger knivstukket i Stavanger

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 24 år gammel mann på løpetur ble fredag kveld knivstukket ved Stokkavannet i Stavanger. Han slapp unna med lettere skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stavanger (NTB): En 24 år gammel mann på løpetur ble fredag kveld knivstukket ved Stokkavannet i Stavanger. Han slapp unna med lettere skader, men politiet ser alvorlig på saken og ber vitner melde seg.

Politiet ble varslet om knivstikkingen klokken 23.10.

– Vi fikk melding om en person som var knivstukket ved Stokkavannet. Fornærmede var ute og løp, opplyser operasjonssentralen i Rogaland politidistrikt.

Stavanger Aftenblad skriver at vitner på stedet meldte om at mannen ble knivstukket tre ganger – to ganger i siden og en gang i halsen. Likevel ble det fort klart at mannen ikke var alvorlig skadd. Stavanger universitetssjukehus opplyste like etter midnatt at han pådro seg kun lettere skader, og at tilstanden var stabil.

Politiet har pågrepet en person som er mistenkt i saken.

– Vi er ikke sikre på at han står bak, men vedkommende har en historikk med å ha utført lignende ting i samme område før, sier operasjonsleder Egil Karlsen til VG.

Politiet ber nå alle som har sett andre personer i området etter klokka 21 fredag kveld om å melde seg. Saken har høy prioritet, opplyses det.

Artikkelen er oppdatert med pågripelse