To siktet for drap i Kåfjord

De pågrepne vil bli avhørt fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har siktet og pågrepet to menn i forbindelse med at Magnar Sivertsen (55) ble funnet død på bopel i Olderdalen i Kåfjord kommune lørdag 21. september.

Det var funn i mannens bolig som gjorde at politiet mistenkte at 55-åringen ble drept.

– Pågripelsene skjer etter en omfattende teknisk og taktisk etterforskning, og er basert på den samlede informasjon som politiet nå besitter om saken, sier politiadvokat i Troms politidistrikt Elin Norgård Strand i en pressemelding.

Les også: Fortsetter etterforskningen i Kåfjord

Betydelig etterforskningsarbeid

De pågrepne vil bli avhørt fredag og det vil deretter bli tatt stilling til om varetektsfengsling skal begjæres.

En tredje person er tidligere siktet for falsk forklaring i forbindelse med saken. Denne personen er ikke blant de siktede i saken.

– Av hensyn til etterforskningen kan politiet ikke gi ytterligere opplysninger om de pågrepne eller om resultatet av etterforskningen så langt. Det gjenstår fortsatt et betydelig etterforskningsarbeid, sier Norgård Strand.

Kripos bistår Troms politidistrikt i etterforskningen av drapet.

Ønsker tips

Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som befant seg i Olderdalen fredag 20. eller lørdag 21. september og som mener å ha opplysninger for saken.

Ifølge politiet er alle observasjoner av avdøde de siste dagene før dødsfallet er av interesse.

– Det samme gjelder observasjoner av eller opplysninger om personer eller kjøretøy med tilknytning til Sivertsens bopel, sier Norgård Strand.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus