Fire nye spillere for Norge

Christian Grindheim er en av fire nye spillere som er kalt inn i Norges landslagstropp mot Slovenia og Island. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Christian Grindheim er en av fire nye spillere som er kalt inn i Norges landslagstropp mot Slovenia og Island. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo har hentet Sten Grytebust, Christian Grindheim, Tore Reginiussen og Lars-Christopher Vilsvik inn i troppen til VM-kvalifiseringskampene mot Slovenia og Island.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges Fotballforbund opplyste i tillegg søndag kveld at også Odd-forsvarer Fredrik Semb Berge har meldt forfall til den kommende landslagssamlingen.

Fra før har Håvard Nordtveit og Ørjan Nyland trukket seg fra den norske troppen på grunn av skader.

Nordtveit ble skadd i Borussia Mönchengladbachs 2-0-seier over Borussia Dortmund i tysk 1. Bundesliga lørdag. Han ble klippet ned av gjestenes midtstopper Mats Hummels og fikk straffe omtrent ti minutter før slutt.

Molde-keeper Nyland sliter også med en skade og kunne ikke vokte målet for eliteserielaget i 1-0-seieren over Tromsø søndag. Grytebust er Nylands erstatter.

Den norske landslagstroppen samles i Oslo mandag. Laget møter Slovenia (fredag) og Island (tirsdag 15/10) i de siste to kvalifiseringskampene til fotball-VM i Brasil.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus