Helstad vil ta et nytt år

Thorstein Helstad (midten) vil fortsette spillekarrieren. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Thorstein Helstad (midten) vil fortsette spillekarrieren. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Thorstein Helstad (36) vil fortsette med fotball, men vet ikke hvor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helstad scoret LSKs mål i 1-1-kampen mot Aalesund etter ett minutt og førti sekunder på banen. Mål har 36-åringen scoret siden debuten i toppdivisjonen for HamKam i 1995 da laget rykket ned. 171 av dem i seriesammenheng for åtte forskjellige klubber i tre land. Å score mål har han tenkt til å fortsette med. Spørsmålet er hvor?

Les også: Veteran-Helstad sikret LSK-poeng

– Jeg får sette meg ned sammen med agenten min. Så får vi se. Det er fortsatt gøy, det er utgangspunktet. Og så lenge jeg holder meg i «shape», mener jeg at jeg kan bidra. Den norske eliteseriefotballen er fysisk tøff, og tempoet er høyt. Jeg vet ikke hva Lillestrøm vil, har ikke snakket med klubben om hva som skjer videre. Men jeg er som sagt innstilt på å fortsette, sier Thorstein Helstad som har vært toppscorer i norsk fotball tre ganger.

I 2006 fikk han både gullmedalje med Rosenborg og sølvmedalje med Brann.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus