Arsenal på tabelltopp tross uavgjort

Jack Wilshere ble Arsenals redningsmann mot West Brom. Etterpå ga han drakten til fansen. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix

Arsenals seiersrekke ble stoppet da det ble 1-1 mot West Bromwich søndag. Likevel tar London-klubben landslagspause på toppen av Premier League.

Arsenal har imponert stort de siste ukene, men slet med å finne fram storspillet da de var på besøk hos WBA.

– Vi viste karakter ved å komme tilbake og hadde sjanser nok til å vinne kampen, sa Arsenal-manager Arsène Wenger.

Hjemmelaget sjokkerte ved å slå regjerende mester Manchester United på Old Trafford sist helg, og de gikk til verks stinne av selvtillit.

Tre minutter før pause fikk de også lønn for strevet. Et innlegg fra Morgan Amalfitano traff Claudio Yacob, som ikke gjorde noen feil med hodet fra kloss hold.

Etter hvilen løftet Arsenal seg, og i det 63. minuttet kom utligningen. Jack Wilshere har vært i hardt vært etter at han ble avbildet mens han røyket tidligere i uken. Han hadde heller ikke hatt noen stor kamp søndag, men kunne feire da han satt ballen i mål.

Noen minutter før slutt ble Arsenal etter alle solemerker snytt for straffe, men kampen ebbet ut til 1-1. Dermed har Arsenal 16 poeng, like mange som Liverpool, men topper tabellen med flere scorede mål.