Tettey-tabbe skjenket Chelsea seieren

Oscar scoret Chelseas første mål lørdag da de slo Norwich 3-1 på bortebane. Foto: Toby Melville / Reuters / NTB scanpix

Chelsea så ut til å gå på et surt poengtap mot Norwich, men vant til slutt 3-1 etter å ha scoret to ganger i sluttminuttene søndag.

Det var bare få minutter igjen av kampen da José Mourinho og Chelseas spillere kunne puste lettet ut.

Norwich hadde kjempet seg tilbake til 1-1 og så ut til å ta et ekstremt viktig poeng i bunnstriden. Men da det var spilt 85 minutter skjedde det som kommer til å frarøve Alexander Tettey nattesøvnen.

Les siste nytt om Chelsea her

Nordmannen jaget en lang ball som ble slått i Norwichs bakrom, men bommet totalt og la ballen perfekt til for Eden Hazard. Unggutten gjorde ingen feil alene med John Ruddy.

Bare minuttet senere fjernet Willian all tvil ved å hamre ballen inn i hjørnet.

– Fortjent seier

– Seieren var viktig, fortjent og vanskelig. Derfor må vi være fornøyd. Første omgang var enkel, men vi klarte ikke å avgjøre, sa manager José Mourinho til BBC etter kampen.

Chelsea hadde tatt ledelsen etter fire minutter. Da scoret Oscar med et vakkert skudd med utsiden av foten.

Etter 68 minutter utlignet Norwich ved Anthony Pilkington, og hjemmelaget yppet seg flere ganger mot slutten av kampen. Likevel ble det null poeng og sesongens fjerde tap i serien for Norwich.

Tettey spilte hele kampen for hjemmelaget og pådro seg også et gult kort.

Samtidig slo Southampton Swansea 2-0 på hjemmebane. Målene ble scoret av Adam Lallana og Jay Rodriguez.