Moyes tror han beholder Januzaj

Adnan Januzaj skjøt seg inn i Manchester United-tilhengernes hjerter i 2-1-seieren over Sunderland. Foto: Nigel Roddis / Reuters / NTB scanpix.
Adnan Januzaj skjøt seg inn i Manchester United-tilhengernes hjerter i 2-1-seieren over Sunderland. Foto: Nigel Roddis / Reuters / NTB scanpix.

Adnan Januzaj reddet Manchester United med to scoringer i 2-1-seieren over Sunderland. Manager David Moyes er trygg på at han klarer å lande en langtidskontrakt med stortalentet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skotten lot seg imponere av den 18-årige midtbanemannen lørdag. Likevel hadde han ikke hastverk med å komme seg til forhandlingsbordet og få på plass en forlenget avtale med Januzaj.

I britiske medier hevdes det at flere europeiske storklubber ønsker den unge belgieren, men Moyes tror Manchester Uniteds gode navn og rykte får ham til å bli.

Les også:
Unggutten Januzaj ordnet opp for United

– Jeg er ikke så bekymret for det (kontraktsituasjonen), for jeg tror alle unge gutter vil spille for Manchester United. Det har jeg alltid følt. Om jeg var en ung spiller ville jeg ikke sett for meg et bedre sted å være, sa manageren til Sky Sports etter lørdagens kamp.

– Spesielt talent

Januzaj kom til Manchester fra belgiske Anderlecht som 16-åring i 2011. Først denne høsten har han fått muligheten i klubbens førstelag. Faktisk skal Moyes ha vært nær å sende unggutten på lån før han imponerte da han fikk sjansen i sesongoppkjøringen.

– Han kommer til å bli et helt spesielt talent. Han scorer mål, han har ferdigheter med ballen. Men vi skal holde beina hans på bakken her, sa Moyes.

Forhandlinger

Blant andre som lot seg begeistre over 18-åringens snuoperasjon mot Sunderland, var midtbanekollega Michael Carrick og keeperlegenden Peter Schmeichel.

– Han kan bli alt han vil bli, sa Carrick etter kampen.

Ifølge United er klubben i forhandlinger med Januzaj om en ny kontrakt, men foreløpig er ingen papirer undertegnet. 18-åringens nåværende avtale med Old Trafford-laget går ut etter inneværende sesong.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus