Wenger forventer knallhard kamp

Arsène Wenger vet det blir alt annet enn enkelt for Arsenal å møte formsterke West Bromwich på bortebane søndag. Foto: Paul Hackett / Reuters / NTB scanpix
Arsène Wenger vet det blir alt annet enn enkelt for Arsenal å møte formsterke West Bromwich på bortebane søndag. Foto: Paul Hackett / Reuters / NTB scanpix

Arsenal jager søndag sin sjette strake seier i Premier League. Manager Arsène Wenger tror det blir tøft å møte West Bromwich på bortebane.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wengers menn har en imponerende borteform med 11 strake seirer på fremmed gress i ulike turneringer. Den rekken settes på spill på The Hawthorns.

West Bromwich innledet sesongen svakt, men har tatt sju poeng på sine tre siste kamper. Forrige helg overrasket Midlands-klubben med 2-1-seier over Manchester United på Old Trafford.

– Jeg noterte meg at de hadde et lag mot United med mange erfarne spillere. De har egentlig en veldig stor tropp, så det blir vanskelig å forutse hva slag lag vi møter, sa Wenger under fredagens pressekonferanse.

WBA-skader

Et svært reservepreget Arsenal-lag måtte ty til straffesparkkonkurranse for å slå ut West Bromwich i ligacupen nylig.

Les også:
Eto'o: – Jeg var timer fra å signere for Arsenal

«Baggies» mangler Scott Sinclair (lår) og Matej Vydra (lår) på grunn av skader, mens Shane Long (kne), Victor Anichebe (lyske) og Nicolas Anelka (fot) er usikre til Arsenal-kampen.

Manager Steve Clarke vurderer å bruke Saido Berahino fra start for første gang. Den engelske U21-landslagsspilleren kom inn fra benken og ble matchvinner mot United.

Trenger borteseier

Chelsea har hatt en variabel sesongstart under José Mourinho. London-laget venter fortsatt på sin første borteseier i Premier League. Juan Mata håper den kommer mot Norwich og Alexander Tettey søndag.

– Jeg tror vi er inne i en god periode nå etter de tre siste kampene. Vi har vunnet to og spilt uavgjort mot Tottenham etter en meget god annen omgang. Det må vi bygge videre på før landslagspausen. Vi trenger en borteseier så fort som mulig, sier Mata.

– Skal du vinne ligaen, må du vinne hjemmekampene dine, men også ta poeng på bortebane, legger spanjolen til.

Chelsea står med elleve poeng etter seks seriekamper.

I likhet med Arsenal har også naborival Tottenham innledet sesongen godt. Søndag tar André Villas-Boas' mannskap imot West Ham til London-derby på White Hart Lane.

Den fjerde og siste søndagskampen går mellom høytflygende Southampton og Swansea.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus