Real vendte til seier i tilleggstiden

Real Madrid snudde kampen på overtid da Levante ble slått 3-2 lørdag. Foto: Heino Kalis / Reuters / NTB scanpix.

Real Madrid var ille ute, men overtidsscoringer av Álvaro Morata og Cristiano Ronaldo berget 3-2 over Levante lørdag kveld.

Etter åtte kamper står hovedstadsklubben dermed med 19 poeng. Det er to færre enn Barcelona og byrival Atlético, som begge har én kamp til gode på Real.

Mange trodde Nabil El Zhar hadde sikret en overraskende Levante-seier da han scoret 2-1-målet etter 85 minutter. Men Real Madrid-stjernene ville det annerledes.

I det kampen gikk inn i tilleggstiden, satte Morata inn utligningen for gjestene. Kort tid etter, med kampens siste spark på ballen, ordnet Ronaldo seieren med et skudd som gikk via stolpen og inn.

Real måtte igjen klare seg uten den lårskadde stjernevingen Gareth Bale. Trener Carlo Ancelotti valgte likevel å gjøre fem endringer fra laget som slo FC København 4-0 i mesterligaen onsdag.

Det så ut til å prege laget, som fikk en treg start. Først etter en halvtime måtte Levante-keeper Keylor Navas gjøre en redning, da han vippet bort et frispark fra Ronaldo.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Baba Diawara i det 57. minuttet. Sergio Ramos stanget inn 1-1 fra en corner fire minutter senere.

Barcelona tar imot Valladolid senere lørdag.