Suarez tilbake på Anfield med scoring

Liverpools Luis Suarez i kamp med Crystal Palace-spiller Stuart O'Keefe på Anfield lørdag. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix.

Etter nesten seks måneders fravær fra eget gress kom Luis Suárez tilbake med scoring da Liverpool inntok tabelltoppen med 3-1-seier hjemme mot Crystal Palace lørdag.

Sist helg spilte Suarez sin første kamp etter bittet mot Branislav Ivanovic i april. Da ble det to scoringer i 3-1-seieren mot Sunderland.

Lørdag ble det en ny 3-1-seier, og uruguayaneren var mannen bak 1-0-målet.

Det kom etter en flott prestasjon av Suarez etter 13 minutters spill. Framspillet sto Jose Enrique for.

Suarez kom seg innover i 16-meteren og fikk pirket ballen forbi Julian Speroni i buret til bortelaget.

Tre scoringer på to kamper viser at det bor en klassespiss i Suarez.

Om noen skulle være i tvil om det fra før.

Sturridge igjen

Bare fire minutter senere var det duket for 2-0, og denne gangen var det Daniel Sturridge sin tur. Han gjorde absolutt alt selv, og etter å ha kjørt rundt med forsvareren Damien Delaney noen ganger, endte han opp med å smelle ballen forbi Speroni fra skrå vinkel.

Det var Sturridges sjette scoring på sju kamper.

Suarez og Sturridge blir et radarpar å regne med denne sesongen. De fleste forsvar har grunn til å frykte dem.

– I dag var de strålende. Deres kombinasjoner var fantastisk bra. De er helt i toppen i denne ligaen, sa Liverpools manager Brendan Rodgers ifølge BBC.

Kapteinen

Før pause ble det også 3-0, og denne gangen var det Liverpools kaptein Steven Gerrard som scoret. Han satte inn straffen etter at Raheem Sterling var blitt felt.

I 2. omgang roet Liverpool betydelig ned. De tillot også gjestene å redusere med kvarteret igjen å spille. Målet kom ved Dwight Gayle.

Seieren var svært fortjent.

Brede Hangeland ble byttet ut ved pause da Fulham vant 1-0 hjemme mot Stoke. John Arne Riise var ikke i troppen i kampen der Darren Bent ble matchvinner.

Cardiff tapte 1-2 hjemme for Newcastle. Hull spilte uavgjort 0-0 hjemme mot Aston Villa.