Moyes demper forvetninger om spillerkjøp

Manchester United-manager David Moyes ser ikke for seg et skred av nye spillere i januar. Foto: Gleb Garanich / Reuters / NTB scanpix
Manchester United-manager David Moyes ser ikke for seg et skred av nye spillere i januar. Foto: Gleb Garanich / Reuters / NTB scanpix

Manchester United-manager David Moyes tror ikke et skred av nye spillere i januar løser alle problemene i klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

United har tapt tre av sine seks første seriekamper. Det har gjort at Moyes har ledet storklubben til dens verste sesongstart på 24 år. Skotten tok over etter Alex Ferguson i sommer.

Moyes prøvde å hente flere spillere foran sesongen. Blant dem som glapp var Leighton Baines (Everton) og Ander Herrera (Athletic Bilbao). Nå advarer han United-fansen om ikke å forvente spillerkjøp på rekke og rad når januarvinduet åpner.

Les også: Manchester-lagene under press

– Jeg ønsker ikke at folk skal ha for store forventninger. Vanligvis er ikke januar en god måned å hente kvalitetsspillere i. En klubb som kjemper desperat mot nedrykk får tak i spillere, men vi er bare ute etter spillere på øverste nivå, sier Moyes.

Han innrømmer at United er på utkikk etter spillere som kan forbedre stallen til den regjerende seriemesteren.

– Vi kommer utvilsomt til å prøve og gjøre stallen bedre. Klubben vant ligaen sist sesong, og jeg vil jobbe for å utvikle laget videre.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus