Manchester-lagene under press

Manchester United-manager David Moyes tåler ikke et nytt feilskjær mot Sunderland lørdag. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix
Manchester United-manager David Moyes tåler ikke et nytt feilskjær mot Sunderland lørdag. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix

Både Manchester United og byrival City trenger sårt en seier i Premier League lørdag. Ingen av lagene har fått en god seriestart.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Presset er klart størst på David Moyes og hans United-mannskap. Den regjerende seriemesteren har allerede tapt tre av seks seriekamper. Spesielt forrige helgs 1-2-tap for West Bromwich hjemme på Old Trafford ga kritikken av Moyes bein å gå på.

Selv hevder skotten at han ikke er bekymret etter Uniteds frustrerende start på Premier League-sesongen. Storklubben står med fattige sju poeng og ligger på 12.-plass før lørdagens bortemøte med tabelljumbo Sunderland.

– Jeg er her for å jobbe og tenke langsiktig. Manchester United-styret ansatte meg, og de vet hva de driver med. Planen er å slå Sunderland, sa Moyes under fredagens pressekonferanse.

– Ingen liker å tape

United har tapt sine to siste seriekamper. Skulle rødtrøyene gå på en tredje ligasmell på rad lørdag, vil det være første gang siden 2001.

Ting går heller ikke på skinner i den blådelen av Manchester. City har skuffet på bortebane under Manuel Pellegrini. Forrige helg ble det 1-3-tap for Aston Villa. Stemningen ble ikke bedre etter at Bayern München ydmyket City i mesterligaen onsdag.

– Vi har to skuffende resultater. Ingen av oss liker å tape kamper på rad. Vi har en vinnermentalitet i laget, og den må vi vise lørdag. Vi spiller på eget gress og vil gjøre en god prestasjon, sier City-forsvarer Micah Richards før kampen mot Everton.

Arsenal, som først spiller søndag, topper Premier League med 15 poeng. To poeng bak følger Liverpool og Tottenham. Førstnevnte tar imot Crystal Palace og Jonathan Parr på Anfield lørdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus