Til helgen kan det bli fuktig

Denne helgen kommer Vestlandet dårligst ut værmessig med mye nedbør fra Stavanger og nordover langs norskekysten. Foto: NTB scanpix
Denne helgen kommer Vestlandet dårligst ut værmessig med mye nedbør fra Stavanger og nordover langs norskekysten. Foto: NTB scanpix

Til helgen er det ventet mye nedbør langs hele vestlandskysten, i Trøndelag og Nord-Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne helgen kommer Vestlandet dårligst ut værmessig med mye nedbør fra Stavanger og nordover langs norskekysten.

– Det har allerede begynte å dryppe litt fredag formiddag i Bergen, og det vil det nok fortsette med, sier meteorolog ved StormGeo, Stig-Arild Fagerli til Storm.no.

Det våte været startet fredag med regn både på Sørlandet og i Hordaland og Sogn og Fjordane. Innen lørdag morgen er det ventet at nedbøren også vil nå Trøndelag og de nordligste fylkene.

Sjekk været der du er

Meteorologen tør ikke si noe om hvor lenge det fuktige været vil vare, men antar at vi må vente til uti midten av neste uke før det igjen kan bli snakk om sol og vakkert høstvær.

Østlandet ser ut til å slippe noe billigere unna i helgen. Men med utsikt for 5-10 mm nedbør lørdag er det ikke akkurat snakk om et strålende høstvær med det første.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus