Følg Sigrid-saken direkte

Oslo 20131004. Sigrid-saken: Bistandsadvokat Harald Stabell og forsvarer John Christian Elden vil holde sine prosedyrer i rettssaken mot mannen som er tiltalt for å ha bortført og drept Sigrid Giskegjerdet Schjetne sommeren 2012. Prosedyrene starter i Oslo tingrett fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Oslo 20131004. Sigrid-saken: Bistandsadvokat Harald Stabell og forsvarer John Christian Elden vil holde sine prosedyrer i rettssaken mot mannen som er tiltalt for å ha bortført og drept Sigrid Giskegjerdet Schjetne sommeren 2012. Prosedyrene starter i Oslo tingrett fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

NTB direkterapporterer fra siste rettsdag i Sigrid-saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus