Ylvis inne på topp ti i USA

Ylvis fortsetter suksessen med melodien «The Fox» og er nå helt oppe på åttendeplass på den amerikanske Billboard-listen. Her framfører Bård og Vegard Ylvisåker låta i Las Vegas.
Foto: REUTERS/Steve Marcus/NTB scanpix
Ylvis fortsetter suksessen med melodien «The Fox» og er nå helt oppe på åttendeplass på den amerikanske Billboard-listen. Her framfører Bård og Vegard Ylvisåker låta i Las Vegas. Foto: REUTERS/Steve Marcus/NTB scanpix

Ylvis-brødrene har tatt steget inn blant de ti mest populære låtene i USA. «The Fox» ligger nå på åttendeplass på Billboard-listen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed hopper brødrene Bård og Vegard Ylvisåker opp fem plasser fra forrige ukes notering, da duoen lå på 13. plass.

Ifølge Billboard har Ylvis-låta notert seg for 73.000 nedlastninger, opp 21 prosent siden forrige uke, og hele 9.5 millioner strømminger, opp med 34 prosent.

Ylvis ligger foran både Lady Gaga og Lana Del Rey på topp 10. Som nummer én ligger Lorde med sangen «Royals».

Les også: Her synger Ylvis «The Fox» på amerikansk TV

«The Fox» debuterte på listen for to uker siden på en 29. plass og fortsetter fremdeles klatringen.

You Tube har videoen nå kommet opp i over 77 millioner visninger, og flere veddemålsselskaper tar nå imot veddemål om når videoen passerer 100 millioner og 250 millioner visninger.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus