11 skadd i masseslagsmål på asylmottak

MASSESLAGSMÅL: Flere ungdommer var onsdag kveld involvert i et masseslagsmål på Mysebu transittmottak på Mysen. Foto: Freddie Larsen
MASSESLAGSMÅL: Flere ungdommer var onsdag kveld involvert i et masseslagsmål på Mysebu transittmottak på Mysen. Foto: Freddie Larsen

11 personer skal være skadd i et masseslagsmål på Mysebu transittmottak i Mysen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De skadde ble sendt til legevakten, opplyser Follo politidistrikt.

– Det dreier seg for det meste om kuttskader, forteller operasjonsleder i Follo politidistrikt Stig Tonsjø til NRK.

En kvinnelig ansatt er blant de skadde, men hun skal ifølge Tonsjø ikke ha fått alvorlige skader utover en kuttskade i hodet.

Det ble tidligere meldt om at en 12. person skulle være skadd, men det har ikke blitt bekreftet.

Tallerkener, stoler og en vektmanual ble brukt som redskaper i basketaket som oppsto. Naboer var ufrivillige vitner til at ungdommer med kuttskader i hodet kom ut fra asylmottaket.

Fem politibiler og to ambulanser rykket ut til stedet, og politiet fikk onsdag kveld til slutt kontroll over situasjonen.

Det bor rundt 80 ungdommer i mottaket, der unge, enslige asylsøkere bor i en kort periode.

Ifølge ABC Nyheters fotograf på stedet befant det seg også flere taxier inne på området kort tid etter hendelsen.

Det har så langt ikke vært mulig å få bekreftet disse detaljene, og politiet kan ennå ikke si hva som er årsaken til hendelsen.

Det er nå satt inn ekstra vakthold på mottaket, og nye tiltak vil bli iverksatt for å unngå lignende situasjoner fremover, lover Link som opererer asylmottaket på vegne av UDI ifølge NRK.

Politiet har flere ganger tidligere rykket ut til samme adresse. Det har kun gått en måned siden politiet sist måtte rykke ut til en tilsvarende hendelse på asylmottaket.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus