Savnet 85-åring funnet død i Hordaland

Den 85 år gamle mannen som har vært savnet i Tyssedal i Hordaland siden han ikke kom hjem fra en fjelltur i helgen, ble onsdag funnet død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store mannskaper har lett etter mannen i tre dager.

– Mannen ble funnet død klokken 12.50 i bratt og ulendt terreng, sier politioverbetjent Terje Maler i Hordaland politidistrikt til NRK.

Ved hjelp av sporingsutstyr og spesialister fra Oslo ble mobilsignalet fra mannens telefon lokalisert i leteområdet mellom Tyssedal og Langedalen.

– Vi peilet inn mannens omtrentlige posisjon, men rakk ikke å få en nøyaktig stedsangivelse før batteriet på telefonen hans gikk tom, sier politioverbetjenten.

85-åringen ble sist sett da han forlot hjemmet sitt med kurs for en hytte i Langedalen lørdag. Han ble meldt savnet da han ikke kom tilbake som planlagt søndag.

Mannskaper fra Røde Kors, hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder og helikoptre fra både luftambulansen og Hovedredningssentralen har deltatt i søket.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus