Her smeller elgen inn i frontruta

I Russland har svært mange kameraer på dashbordet. Det fører til at videoer som dette møtet med elgen blir fanget på film.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Russland har svært mange kameraer på dashbordet. Det fører til at videoer som dette møtet med elgen blir fanget på film.

Les også: Her krasjer han med okse og ku som har seg

Elgpåkjørsler er ikke en uvanlig hendelse i Norge, ei heller i Russland. Men i Russland fører det store antallet biler med dashbord-kameraer installert, til at disse møtene blir fanget på film.

En av de nyeste slike videoene kan du se øverst i artikkelen. Den ble tatt opp 29. september, og viser det dramatiske sammenstøtet i det en elg løper rett foran bilen.

Se også: Full elg kollapset på veien

Etter sammenstøtet reiser elgen seg, og halter ut i skogen. Bilen står igjen med en knust frontrute. Det er ikke kjent hva som skjedde videre med elgen etter sammenstøtet.

Se også: Se elgen skremmes av gressklipperen

I Russland får stadig flere biler kamera på dashbordet, for å sikre seg å få utbetalt forsikring etter ulykker. Forsikringsselskapene i Russland har blitt svært restriktive med utbetalingene, etter en rekke svindelforsøk.

Se også: Herfra kommer alle de ville filmene fra Russland

Dashbordkameraene fanger ikke bare opp ulykker. Her kan du se rørende opptak der folk i trafikken hjelper hverandre:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus