Kvinne stjal 300.000 fra sin egen datter

Kvinne stjal 300.000 fra sin egen datter
Kvinne stjal 300.000 fra sin egen datter

Kvinne dømt i Fjordane tingrett for å ha tappet kontoen til datteren hun var verge for.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i perioden mai 2010 til desember 2011 at kvinnen, som hadde en betrodd stilling i det offentlige, gikk inn på kontoen til datteren og tok ut til sammen 333.342 kroner. Pengene ble sendt utenlands.

Det skriver Bergens Tidende.

Nå er kvinnen dømt for grovt underslag i Fjordane tingrett. Aktor la ned påstand om fengsel i fem måneder, men kvinnen slapp med 120 timers samfunnsstraff.

I retten forklarte kvinnen at hun hadde forelsket seg i en mann hun hadde møtt på Internett. Mannen utga seg for å være forretningsmann innenfor oljesektoren.

Kvinnen sendte totalt 796.806 kroner til mannen. At kvinnen selv hadde blitt lurt av såkalt Nigeria-svindel ble av retten ikke funnet som formildende.

Kvinnen har tilbakebetalt store deler av beløpet hun tok ut fra datterens konto. På domstidspunktet gjensto det 83.042 kroner. Dette er hun dømt til å betale tilbake.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus