Fullt i rushtiden – slik kom de seg med toget

Og du trodde du hadde det trangt på toget hjem fra jobb? I Khimiki i Russland gjorde reisende alt for å komme med det fullstappede toget fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Togføreren hadde allerede problemer med å få lukket dørene fordi toget var for fullt. På perrongen stod flere passasjerer igjen. Men noen for noen av dem som skulle hjem fra jobb i rushtiden fredag i Khimiki utenfor Moskva, var ikke et fullt tog et fullt tog.

I videoen øverst i artikkelen, kan man se hvordan flere passasjerer henger seg fast utenpå toget, både mellom vognene og bakpå.

Les også: Her slår lynet ned i toget

Den ikke helt ufarlige måten å reise på ble fanget på film av en lokal blogger. Han hevder at det blir satt inn altfor få tog i rushtiden i og rundt Moskva. Han sier videre i blogginnlegget, at de få togene som går blir kraftig forsinket, fordi man bruker lang tid på å få igjen dørene på de fullstappede togene.

En video publisert på YouTube i juni, viser hvordan t-banen i Moskva kjører med dørene åpne. Se videoen her: (Les artikkelen her)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus