Arthur (74) spiser påkjørte dyr

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mener ingenting er bedre enn et dødt dyr fra veikanten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Folk spør om jeg virkelig trenger å spise det, men har du prøvd det vil du sannsynligvis like det, sier Arthur Boyt til AFP.

Den engelske 74-åringen har huset fullt av hodeskaller og utstoppede dyr, mens fryseren er fylt til randen av dyrekjøtt.

Boyt, som bor i Cornwall helt sør i England, har siden 1960-tallet plukket opp døde dyr fra veikanten for å få mat på tallerken.

Mange har reagert, men 74-åringen mener flere burde gjøre som ham.

– Det sitter i hodet. Det er en terskel du er nødt til å trå over hvis du skal spise denne maten. Du må si til deg selv at dette bare er kjøtt, forteller han.

PÅKJØRTE DYR: Arthur Boyt fra Cornwall helt sør i England, har siden 1960-tallet spist påkjørte dyr. Foto: SkjermdumpPÅKJØRTE DYR: Arthur Boyt fra Cornwall helt sør i England, har siden 1960-tallet spist påkjørte dyr. Foto: Skjermdump

Les også: Spiser levende frosker mot mageknipe

– Godt kjøtt som er gratis

I England er det vanligvis lovlig å spise døde dyr så lenge de har blitt påkjørt ved et uhell.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Boyt hevder han aldri har kjørt på et dyr med vilje, og at det er gjennom tips fra naboer at han kommer over de påkjørte dyrene.

74-åringen sier han ikke har noe betenkeligheter med å spise råttent dyrekjøtt. For ved å koke kjøttet på høy temperatur i lang tid forsikrer man seg om at kjøttet er trygt å spise, hevder han.

– Det er godt kjøtt som er gratis. I tillegg vet jeg at det ikke er hormoner i kjøtt. Det er naturelt, fullt organisk kjøtt, har engelskmannen tidligere uttalt til BBC.

De siste årene har Boyt spist både grevling, rev og røyskatt til middag.

Les også: Du spiser flere insekter enn du tror

– Stor fest

Boyt at fått flere kraftige reaksjoner fra fremmede som reagerer på matinntaket.

– Jeg begynte å få telefoner fra personer som latet som de var dyr jeg hadde kjørt på, sier han.

Heller ikke kona til Boyt, som er vegetarianer, synes noe om maten. Det hindrer likevel ikke 74-åringen fra å lage maten han har spist de siste 50 årene.

– Hun går for å se moren sin en gang i uka. Om hun sover over der åpner det seg muligheter for en stor fest, sier han.

Ifølge BBC skrev Boyt en kokebok i 2006 om hvordan man skal lage den spesielle maten.