Fortsetter etterforskningen i Kåfjord

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Tromsø fortsetter etterforskningen av dødsfallet i Kåfjorden i Troms.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sist lørdag ble en mann i 50-årene funnet død i sitt hjem i Olderdalen i Kåfjorden. Etter å ha vært til stede under obduksjonen tirsdag fikk politiet mistanke om at han kan ha vært utsatt for en kriminell handling. Funn gjort i mannens bolig styrket mistanken ytterligere.

I løpet av uken er det foretatt grundige tekniske undersøkelser i huset mannen bodde alene i. Boligen skal blant annet ha blitt finkjemmet for blodspor.

– Vi går nå igjennom det vi har funnet, og vi har gjort funn som peker i en bestemt retning. Det blir noe etterforskning i løpet av helgen, og så starter vi for fullt igjen mandag. Den endelige obduksjonsrapporten venter vi til uka. Vi har fått gjort mye godt arbeid og er for så vidt på rett spor, sier påtaleleder Einar Sparboe Lysnes i Troms politidistrikt til NTB.

Tromsø-politiet får både teknisk og taktisk bistand fra Kripos i Oslo. Flere personer er allerede avhørt, og det vil bli foretatt ytterligere avhør.

Politiet ber om tips fra publikum og er særlig interessert i alle observasjoner eller annen form for kontakt med mannen mellom fredag 20. september og lørdag 21. september.

Det samme gjelder observasjoner eller opplysninger om personer eller kjøretøy med tilknytning til avdødes adresse i samme tidsrom.