Meny

Hagen støtter Tybring-Gjedde

Carl I. Hagen sier han deler synspunktene til partifelle Christian Tybring-Gjedde i Frp. Her er de to fotografert under en støttemarkering for Israel utenfor Stortinget 1. mai i år. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere Frp-formann Carl I. Hagen støtter Christian Tybring-Gjedde i debatten om innvandring og snikislamisering.

– Jeg deler i hovedsak synspunktene til Christian Tybring-Gjedde, og synes Venstre og KrF nå snart må begynne å forholde seg til de utfordringer som den meget betydelige innvandringen fra Asia og Afrika medfører for det norske samfunn, sier Hagen til Aftenposten.

Tybring-Gjedde sa torsdag til samme avis at ordet snikislamisering er et godt ord, at dagens innvandringspolitikk ødelegger norsk kultur og at han ikke har samvittighet til å se på utviklingen uten å gjøre noe.

Les også: Tybring-Gjedde føler seg mobbet av professor

KrFs innvandringspolitiske talsmann Geir Jørgen Bekkevold sier uttalelsene er triste. Han gjør det klart at dette må bli tema for en alvorsprat under sonderingene mellom Høyre, Frp, KrF og Venstre om mulighetene for å danne regjering sammen.

Les også: Jensen vil ikke beklage «snikislamisering»

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus