Meny

Tromsø ble lillebror i London

Jermaine Defoe feirer sin andre scoring for dagen. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham hadde små problemer mot Tromsø og vant 3-0 i europaligaens gruppe K torsdag. Jermain Defoe ble tomålsscorer.

De to første målene var nokså like. Begge gangene ble ballen spilt inn bak Tromsøs midtstoppere, og begge gangene var det Jermain Defoe som dukket opp og sendte ballen forbi Tromsøs keeper Marcus Sahlman.

Det gikk litt for fort til at Tromsøs midtstoppere Miika Koppinen og Jaroslav Fojut hang med i svingene.

Les også: Swansea herjet med Valencia

Målene til Defoe kom etter 21 og 29 minutters spill. Fram til Defoes første hang egentlig Tromsø ganske godt med bakover i starten, og det første målet til Tottenham kom på lagets andre sjanse i kampen.

Les også: Messi startet med hattrick

Tromsø skapte svært lite framover gjennom hele kampen. De var ikke frampå i det hele tatt før pause, og de var ikke særlig giftig etter pause heller selv om de kom høyere opp på banen da. Tottenham hadde god kontroll på begivenhetene gjennom samfulle 90 minutter. Kanskje skal det bare mangle også. Laget som trenes av portugiseren Andre Villas-Boas henger med i toppen av den engelske eliteserien, og foran denne sesongen har de hentet inn en rekke nye spillere for store penger.

Les også: Sjokktap for Chelsea

Dansken Christian Eriksen er en av dem som Tottenham har hentet inn. Torsdag kveld kom han inn i det 65. minutt. Fire minutter før full tid gjorde Eriksen 3-0 med sitt første, men garantert ikke siste for Tottenham etter overgangen fra Ajax.

Paulinho kom også innpå først i 2. omgang. Spissen Roberto Soldado startet også på benken og ble der kampen igjennom.

Selv om Tottenham vant fortjent, så var de aldri i nærheten av å briljere. Tottenham ble aldri utspilt. Tottenhams første store sjanse etter pause kom da Eriksen scoret. Tottenham koblet inn krabbegiret tidlig.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus