Les deg opp før Tromsø-kampen

Tromsø møter kjente fotballstjerner i et nokså sterkt Tottenham-laget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Tromsø møter kjente fotballstjerner i et nokså sterkt Tottenham-laget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Klokken 21.05 skal Tromsø i akjson mot et Tottenham på White Hart Lane.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

LIVE 21.05: Trømsø inntar White Hart Lane

Etter å ha slått ut Celje, Inter Baku og Differdange har Tromsø endelig kommet til gruppespillet i Europe League. Tromsø tok Besiktas' plass i turneeringen etter at tyrkerne måtte forlate Europe League etter mistanke om kampfiksing.

Andre Villas-Boas' Tottenham stiller med et relativt svakt lag i kveldens kamp. Stjernepillere som Verthongen og Soldado starter på benken for London-laget. Tromsø møter allikevel hard motstand i denne kampen - Jermaine Defoe, Younès Kaboul, Kyle Naughton og Sandro er noen av spillerne som starter for hjemmelaget.

Tromsøs startoppstilling er svært lik den som sørget for helgens seier over Rosenborg. Som eneste endring har trener Agnar Christensens satt inn Ondrasek fra start fremfor Magnus Andersen.

Kun én gang tidligere har Tromsø møtt engelsk motstand i Europe League. Den gang var Chelsea som møtte de rød-hvite "Gutan" fra nord. Tromsø reiste til returoppgjøret i London etter en utrolig 3-2-hjemmeseier i bagasjen. I London viste Chelsea derimot ingen nåde og vant returoppgjøret 7-1 på Stamford Bridge.

Les flere fotballnyheter her.