Meny

Fengsles etter skyting i Sandefjord

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ber om fire ukers varetektsfengsling av en mann i 20-årene etter en skyteepisode i Sandefjord tirsdag. Mannen er blant annet siktet for å ha knivstukket en person.

Til sammen ble fem personer pågrepet etter at det ble skutt mot en leilighet i en blokk ved Jernbaneplassen i Sandefjord tirsdag ettermiddag. Onsdag var tre av dem avhørt og sjekket ut av saken. De to som fortsatt er siktet, er begge i 20-årene.

En knivskadd person kom til legevakten i Sandefjord etter skyteepisoden. Politiet setter sakene i sammenheng.

Politiinspektør Mari Gjersøe i Vestfold politidistrikt sier manner er siktet for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter.

Les også: To pågrepet etter skyting i Sandefjord

– Vi vil begjære tilsvarende fengsling for den andre siktede fredag. Han er siktet for trusler ved bruk av skytevåpen. Begge de siktede mennene i 20-årene og den knivskadde kan tilhøre det samme kriminelle miljøet, noe vi vil etterforske nærmere, sier Gjersøe til NTB.

Politiinspektøren vil ikke si noe om beslag politiet har gjort i saken.

– Vi holder fortsatt på med ransaking og tekniske undersøkelser i saken, samtidig holder vi mulighetene åpne for at det kan være flere involverte, sier hun.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus