Meny

Tybring-Gjedde føler seg mobbet av professor

Statsviter Frank Aarebrot (midten) stilte onsdag opp sammen med nestleder i Frp, Ketil Solvik-Olsen (t.v.) og FpU leder Himanshu Gulati på en pressekonferansen der FrP ønsket å bli kvitt stempelet som et innvandringsfiendtlig parti og for å rette opp bildet for utenlandsk presse. Frps Christian Tybring-Gjedde (innfelt) føler seg nå mobbet av den samme Aarebrot. Foto: Berit Roald/Heiko Junge (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fremskrittspartiets Christian Tybring-Gjedde sier han føler seg mobbet av professor Frank Aarebrot. Men saken får ingen konsekvenser for den profilerte statsviteren.

I et intervju med Aftenposten sier Tybring-Gjedde at Universitetet i Bergen bør gi Aarebrot en advarsel.

– At Frank Aarebrot går ut og kaller en stortingsrepresentant for xenofob og fremmedfiendtlig, syns jeg er en rimelig drøy påstand som burde dokumenteres. Jeg synes det er en helt urimelig karakteristikk av meg, utdyper han overfor Forskerforum.

Les også: Jensen vil ikke beklage «snikislamisering»

Frank Aarebrots arbeidsgiver bekrefter overfor Forskerforum at universitetet ikke ønsker å forfølge saken.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus