Meny

Ylvis-brødrene gjester «The Ellen DeGeneres Show»

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med revekostyme i bagasjen, er Bård og Vegard Ylvisåker i Burbank i California for å være med på talkshowet til Ellen DeGeneres, som har flere millioner seere i USA.
Ylvis:
  • Norsk revygruppe som består av brødrene Bård (31 år) og Vegard Ylvisåker (34).
  • Brødrene, som vokste opp i Bergen og i Afrika, debuterte i 2000 med forestillingen «Ylvis – en kabaret» på Ole Bull Teater i Bergen.
  • Samme år debuterte de på TV i Rune Larsens lørdagsserie «Absolutt Norsk».
  • Siden har de vært aktive på TV-skjermen og med egne show på scenen.
  • I 2007 fikk brødrene for første gang sitt eget TV-program, “Norges Herligste».
  • I 2012 startet Bård og Vegard sitt eget produksjonsselskap, Concorde TV, som nå produserer talkshowet «I kveld med Ylvis» for TVNorge. 
  • I forbindelse med sesongpremieren på talkshowet ble musikkviden «The Fox» lagt ut på YouTube, der den uventet ble en internasjonal hit, som torsdag hadde hatt 36,3 millioner visninger.

 

(Kilde: ylvis.com, Wikipedia)

Talkshowet spilles inn i Warner Brothers studio i Burbank utenfor Los Angeles torsdag, og programmet sendes i USA fredag ettermiddag.

– Vi gleder oss veldig. Som jeg også tvitret i går morges, er revekostymet med i bagasjen, så det er jo litt snåle omstendigheter. Forhåpentligvis får vi med oss litt stoff hjem til vårt eget show, sier Bård Ylvisåker i en pressemelding.

Stor oppmerksomhet i USA

Pressetalskvinne for Ellen DeGeneres-show, Melissa Little Padgitt, bekrefter overfor VG at brødrene skal være gjester hos dem på fredag.

Etter at låten «The Fox» ble lagt ut på YouTube tirsdag for to uker siden, har brødrene fått stor oppmerksomhet i inn- og utland. På YouTube hadde musikkvideoen torsdag hatt 36,3 millioner visninger.

– Det er utrolig gøy å se på oppmerksomheten Ylvis-brødrene har fått i USA. Musikkvideoen er allerede omtalt på NBC, Fox, CNN, ja egentlig over hele fjøla. Vi er utrolig stolt over at Ylvis lager så godt programinnhold at det når så bredt ut i utlandet, sier mediesjef Hanne McBride i TVNorge til NTB.

«The Fox» gjør det også bra på hitlisten Billboard Hot 100. Etter å ha ligget på 29. plass i forrige uke, har låten klatret til 25. plass denne uka, skriver BA.

Les også: Millioner lurer på hva reven sier

Ønsket av Ellen

55 år gamle Ellen DeGeneres er en av USAs mest kjente TV-personligheter, og hun har hatt sitt eget talkshow siden 2003.

– Vi har fått beskjed om at det er Ellen DeGeneres selv som ønsket å ha dem med, og de skal også ha brukt sangen som publikumsoppvarming i studio den siste uken. De har vært veldig på, og derfor er det kjempegøy at det gikk i boks til slutt, sier McBride.

Ylvis-brødrene returnerer til Norge lørdag. I USA vil de også lage innslag til sitt eget talkshow «I kveld med Ylvis», som de lager for TV Norge ut november i år.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus