Meny

Trapper opp søket etter 58-åring i Romsdal

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra torsdag morgen er flere personer satt inn i søket etter en 58 år gammel mann fra Oslo som er meldt savnet etter en fjelltur i Eikesdal i Romsdal.

– Vi legger opp til et atskillig større søk i dag, sier operasjonsleder Thorry Aakenes i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Norsk Folkehjelp setter inn sju personer i søket, det blir satt inn ytterligere tre hunder fra Norske Redningshunder og Sivilforsvarets frivillige innsatsgruppe og Røde Kors er spurt om å bistå i letearbeidet.

Et helikopter med varmesøkende kamera ble onsdag kveld satt inn i letingen etter mannen. Natt til torsdag har også to redningshunder med fører lett i terrenget uten hell.

Luftambulansen bistår med å bringe folk ut i terrenget og gjør også selv søk fra luften.

– Vi leter i et svært stort område med ulendt terreng. Det er mye skrenter og vegetasjon i området, opplyser operasjonslederen.

Alpin redningsgruppe er varslet og vurderer situasjonen fortløpende, melder NRK.

Mannen startet turen tirsdag. Siden da har ikke familien hørt noe fra ham. Politiet fikk melding om at han var savnet klokka 16.46 onsdag.

– Vi prioriterte først å finne bilen hans, men det ble et negativt søk på Sunndals-siden. Vi tok oss rundt og inn i Eikesdal, der vi fant den parkert og forlatt, forteller Aakenes.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus