Meny

Sterk mesterligastart av Arsenal

Arsenal-spillerne virket tilfreds med resultatet mot Marseille i mesterligaen onsdag: Foto: Philippe Laurenson / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter rufsete første 45 minutter kom Arsenal sterkt etter pause og scoret to ganger i 2-1-seieren borte mot Marseille i mesterligaen onsdag.

Det første målet kom 20 minutter etter pause og var et nydelig volleyskudd av Englands landslagsspiller Theo Walcott.

Les også:  Messi startet med hattrick

Fem minutter før slutt kom mål nummer to. Denne gangen var det formspilleren Aaron Ramsay sin tur. Ramsay plukket opp ballen på rundt 20 meters hold og banket et velrettet skudd rett i kassa.

Les også:  Sjokktap for Chelsea

På overtid reduserte Marseille på straffespark ved Jordan Ayew.

Arsenal sesongåpnet med tap for Aston Villa, men siden er laget ubeseiret. Spillere som Walcott, Ramsey og Olivier Giroud har vist god form, og selvtilliten til klubben steg ytterligere med ankomsten til tyskeren Mesut Özil. 24-åringen spilte en helt grei kamp mot franskmennene.

Les også:  Arda løftet Atlético

Rødt

I den andre kampen i gruppe H vant Napoli 2-1 over forrige sesongs tapende finalist Borussia Dortmund. Den kampen huskes best for Dortmund-trener Jürgen Klopps utrolige raseriutbrudd mot fjerdedommeren etter Napolis 1-0-scoring. Klopp ble belønnet med å bli bortvist til tribunen.

Klopp mente at dommeren satte spillet i gang for tidlig mens en Dortmund-spiller var på vei inn på banen etter å ha fått behandling på sidelinjen.

Det gjorde ikke saken bedre at Klopp klappet ironisk lenge etter avgjørelsen.

Det gjorde det heller ikke lettere at Dortmund-keepr Roman Weidenfeller ble utvist rett før pause. Det betydde en hel omgang med én spiller mindre på banen.

Gonzalo Higuaín gjorde 1-0 i forkant av Klopps utvisning. Etter 67 minutter ble det 2-0 ved Lorenzo Insigne. Dortmund reduserte til 1-2 tre minutter før full tid på et selvmål av Juan Zùñiga.

Les flere fotballnyheter her. 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus