Meny

Sjokktap for Chelsea

Mohamed Salah scorer for Basel i 2-1-seieren borte mot Chelsea i mesterligaen onsdag. (Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

José Mourinhos problemer med å styre Chelsea til mesterligasuksess fortsetter. Laget måtte se seg slått 1-2 hjemme av sveitsiske Basel.

Chelsea dominerte fullstendig i første omgang og tok ledelsen da Oscar ble spilt gjennom av Frank Lampard og sendte ballen i hjørnet rett før pause.

I annen omgang fortsatte Chelsea å angripe og skape sjanser, mens Basel skapte lite. Så slå gjestene plutselig til. Mohamed Salah fikk et innlegg fra venstre i det 71. minutt og sendte ballen forbi Petr Cech.

Les også:  Messi startet med hattrick

Utligningen forvandlet Basel, som satte sjokkerte hjemmespillere under press og skapte flere sjanser. Lagkaptein Marco Streller satte hodet på et hjørnespark i det 82. minutt, og dermed var Chelsea slått.

Les også: Sterk mesterligastart av Arsenal

Basel-stopper Fabian Schär kunne juble på Stamford Bridge åtte dager etter at han knuste Norges VM-drøm på Ullevaal. Han overlot til andre å score målene i London, men han bidro til å temme Mourinhos menn.

Portugiseren har vunnet mesterligaen med Porto og Inter, men hans manglende suksess i turneringen kostet ham jobben i den første perioden som Chelsea-manager. Onsdag kom han skjevt ut igjen.

Les også:  Arda løftet Atlético

Det gjorde ikke Schalke, som knuste Steaua Bucuresti 3-0 i en kamp der alle målene kom i siste halvdel av annen omgang. Atsuto Uchida scoret det viktige ledermålet før Kevin-Prince Boateng og Julian Draxler økte hver sin gang.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus