Casillas trolig klar mot FCK

SKADETRØBBEL: Iker Casillas' skader skaper trøbbel for han selv. Det siste året har han måttet kjempe for førstekeeper-plassen i Real Madrid. Foto: AP Photo / NTB Scanpix
SKADETRØBBEL: Iker Casillas' skader skaper trøbbel for han selv. Det siste året har han måttet kjempe for førstekeeper-plassen i Real Madrid. Foto: AP Photo / NTB Scanpix

Real Madrid-målvakten Iker Casillas' ribbeinsskade blir trolig leget til mesterligamøtet mot Ståle Solbakkens FC København 2. oktober.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Casillas pådro seg pådro seg en brist i et ribbein da han kolliderte med lagkameraten Sergio Ramos i bortemøtet mot tyrkiske Galatasaray tirsdag. Han forsøkte å fortsette, men smertene ble for store slik at Diego López måtte overta.

Les også: Uheldige Casillas skadd igjen

På grunn av støynivået på tribunen barket de to ufrivillig sammen.

– Det var svært uheldig. Det var svært støyende på tribunen, og vi hørte ikke hverandre, forklarte Ramos til avisen Marca.

Skaden var et tilbakeskritt for 32-år gamle Casillas, som har kjempet seg tilbake som førstevalget mellom stengene i klubben. Han ble satt utenfor av José Mourino etter at han kom tilbak etter en skade. Det var også en lagkamerat som forårsaket håndskaden i januar.

Les også: Bale hylles etter Real-debuten

Carlo Ancelotti kan derimot glede seg over at et par forsterkninger i forsvaret med det første. Både Raphaël Varane og Fábio Coentrão er klare for trening med resten av laget, opplyste klubben onsdag.

Varane har vært ute etter en meniskoperasjon i mai, mens Coentrão ikke har spilt for laget siden han ba om å bli satt på overgangslisten. Han var heller ikke langt unna å havne i Manchester United før overgangsvinduet stengte.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus